Staňte se našimi fanoušky na:

Jude Dofu

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

1) Tofu nakrájíme na kostky, na dno kastrolku dáme řasu Nori, na to tofu, zalijeme trochou vody a prohřejeme na mírném plamenu. 2) Jarní cibulku nakrájíme na kolečka. 3) Na talířek dáme tofu (bez řasy) posypeme jarní cibulkou a podáváme s dipy. SÓJOVÝ DIP: smícháme: • 1/4 lžičky instatního vývaru Dashi • 3 lžičky sojové omáčky Kikkoman • 2 lžičky Mirinu MISU DIP: smícháme: • 1 lžička Miso pasty • 1/2 lžičky rýžového octu • 1/2 lžičky soli • 1/2 lžičky sojové omáčky Kikkoman • 1/2 lžičky Mirinu

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
super Odpovědět
sonizna |19. listopadu 2014
Jude Dofu je jídlo, které Japonci snídají. U nás bych si to dala spíš na večeři. Tofu je plné bílkovin. Odpovědět
objev |12. listopadu 2014
Jedná se o velice zdravé jídlo. Odpovědět
objev |12. listopadu 2014
Všechny ingredience v receptu je možné sehnat na e-shopech s japonskými jídly anebo v obchodě specializovaném na japonskou a čínskou kuchyni. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!