Kachnu i králíka pořádně omyjeme vlažnou vodou. Králíka vykostíme, posypeme grilovacím kořením a nacpeme do kachny. Z mléka a rohlíku si utvoříme hustší směs, přidáme špetku soli a pepře. Tuto směs vtlačíme do kachny rovnoměrně kolem králíka. Kachnu posypeme kmínem, provensálským kořením a sladkou paprikou. Vložíme do pekáče, podlijeme vodou asi do 3/4 pekáče. Do vody kolem kachny rozprostřeme karotku, na plátky nakrájený česnek, na drobno nakrájenou cibuli, bobkový list, nové koření, žampiony a rozmarýn. Přikryjeme druhým pekáčem a dáme do předehřáté trouby (200°C) péct zhruba hodinu. Po hodině sundáme vrchní pekáč a pečeme ještě půl hodiny, dokud maso není úplně měkké. Podáváme tak, že na talíř rozprostřeme plátky knedlíku, dáme kousek kachny, kousek králíka a trochu žemle a podlijeme trochou vypečené šťávy. Kdo má rád může si dodat i zeleninu, která zbyla v pekáči.