Staňte se našimi fanoušky na:

Kachna po šumavsku

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kachnu osolíme, okmínujeme a upečeme. Upečenou vyjmeme, ze šťávy sebereme trochu sádla, dáme na ně smažit cibulky se žampiony, podusíme, osolíme, opepříme, přidáme nakrájenou petrželku, jemně nakrájenou šunku a podle potřeby trochu šťávy z kachny. Kachnu směsí obložíme a podáváme s bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |2. řijna 2014
uložím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!