Staňte se našimi fanoušky na:

Kachna pomalu pečená s medem

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kachnu omyjeme, osušíme, potřeme solí, kmínem a medem. Vložíme do pekáče s víkem, pokud nemáme, dobře nám poslouží i pečící sáček a dáme do trouby na 150 stupňů péct tři hodiny. Podáváme nejlépe s červeným zelím a dobrým domácím knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |1. řijna 2014
jo jo 1++ Odpovědět
biglol |11. listopadu 2013
velká dobrota Odpovědět
jobovab |5. září 2013
dobré Odpovědět
Lenny |4. září 2013
dobrota Odpovědět
007levap|4. září 2013
Dobrota, rozhodně vyzkouším. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!