Marináda: sójová omáčka, tabasco, drcený pepř, zázvor, skořice, badyán, desertní víno, pomerančová šťáva a kůra, med nebo karamel Kachnu rozdělíme na porce, mírně posolíme a popeříme a potřeme marinádou smíchanou ze všech přísad. Zbytek marinády odložíme a potřenou kachnu dáme na 1-2 hodiny rozležet do chladu. Pak porce pomalu upečeme, během pečení potíráme zbylou marinádou a podle potřeby podléváme vodou a poléváme vypečenou šťávou. Před dopečením posypeme mletými mandlemi (nebo ořechy). Upečené porce srovnáme na tác a obložíme plátky pomeranče. Jako přílohu podáváme tenké placky připravené z mouky a vody, osolíme a zaděláme tužší těsto. Tence rozválíme, vykrájíme placky asi 12 cm průměr a upečeme na suché plotně. Po upečení lehce pomastíme sádlem a skládáme na sebe. Každý si pak na placku položí kousek masa namočený ve vypečené šťávě, kousek pomeranče, svine jako omeletu a krájí sousta, která je možné ještě namáčet ve vypečené šťávě nebo ve zředěné sójové omáčce. Používají se hůlky, jako příloha se hodí i rýže.