Marináda: 1 lžíce dijonské hořčice, 1 lžička mleté pálivé papriky, 2 lžíce nastrouhaného zázvoru, 1/2 lžičky mletého muškátového oříšku, 1 lžíce medu, sůl Čatní: 1/2 červené cibule, 1 stgroužek česneku, 700g broskví, 30g zázvoru, 50g hnědého a 50g bílého cukru, 100 ml bílého vinného octa, 1 lžička soli, 1 malá chilli paprička, 50g světlých rozinek, kousek celé skořice Stehýnka nařízneme po celé délce kosti, přísady na marinádu smícháme a stehýnka potřeme, přes noc necháme marinovat. Stehýnka grilujeme asi 15 minut kůží nahoru a dalších 15 minut kůží dolů. Potom je zabalíme do alobalu a necháme ještě 5 minut dojít. Cibuli, česnek a chilli nakrájíme najemno; broskve na kostky; ze zázvoru vymačkáme šťávu. Do 100 ml vody dájme cukr, ocet, sůl a přivedeme k varu. Přidáme všechny ostatní ingredience a dusíme při mírné teplotě, dokud všechno nezměkne a přirozeně nezhoustne.