Leknínky s perníčkovou náplní
35
0
1
Všechny suroviny zpracujeme na vláčné těsto. Těsto po kouskách vtlačujeme do formiček tak, aby nám uprostřed zůstala jamka. Formičky s těstem ukládáme na plech, dáme do předehřáté trouby a pečeme na 180°C dozčervenání krajů. Vychladlé plníme máslovým krémem a obalujeme v cukru smíchaným s vanilkovým cukrem. Krém: V mléce rozmícháme pudingový prášek a za stálého míchání uvaříme dohusta. Necháme vychladit, občas promícháme. Máslo dáme do nádoby ve které budeme krém dělat, rozšleháme a po částech zašleháme uvařený, vychladlý puding. Podle své chuti zašleháme cukr a aróma. Na krém 250 g máslo, 300 ml mléko, puding, cukr moučka,aróma mandlové.