Staňte se našimi fanoušky na:

Kamut-kopr-fazolky

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kamut namočíme přes noc a druhý den vaříme v nové vodě se špetkou soli v papiňáku 50 minut. Mrkev nakrájíme n hranolky a osmažíme na oleji, v polovině smažení přidáme kmín a sůl. Smažíme do změknutí a před koncem přidáme dýňové semínko. Mrkev odstavíme z ohně, vmícháme pokrájený kopr a umeocet. Zakryjeme púoklicí a necháme kopr změknout a provonět jídlo. Fazolky napaříme do změknutí (cca 10-15 minut). Kamut podáváme s fazolkami, kvašenou zeleninou a rukolou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kulíšek333|7. září 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!