Kančí kýtu nejdříve očistěte, omyjte a osušte. Mrkev a řapíkatý celer nakrájejte na špalíčky, cibuli a česnek nasekejte nadrobno. Špek nakrájejte na kostky, křen oloupejte, nastrouhejte ho nahrubo a vložte do mixéru spolu se solí i pepřem a vše rozmixujte. Do kýty vložte na místo po kosti řapíkatý celer, mrkev i rozmarýn a pevně ji převažte provázkem. Kýtu osolte, potřete směsí ze špeku a křenu a dejte do pekáčku. Maso obložte cibulí, česnekem, bobkovým listem, celým pepřem a podlijte vínem. Vše zakryjte poklicí nebo alobalem a nechte v chladu asi 12 hodin odpočinout. Maso nechte přiklopené a pečte je při 180 stupních asi 60 minut. Pak je odklopte a za občasného podlití vodou dopečte doměkka. Až bude maso dopečené, uchovejte je v teple a nechte hezky odležet. V hrnci rozpusťte máslo, zasypejte je hladkou moukou a vytvořte jíšku. Zalijte ji výpekem a nechte asi 15 minut provařit. Pak šťávu přeceďte a osolte. Maso podávejte s pečenými bramborami a čerstvým nastrouhaným křenem.