Staňte se našimi fanoušky na:

Kanec v jogurtu

Autor receptu: Effka.jesterka (8 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kančí kýtu bez kosti nakrájíme na plátky a naložíme na pár dní dosoli a oleje. Cca tři hodiny před smažením vyndáme, nakořeníme a potřeme jogurtem. Po třech hodinách si rozpálíme kapku oleje na pánvi a usmažíme maso. Délka smažení závisí na tom, jak má kdo rád maso propečené. Podáváme nejlépe s hranolkama nebo bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petr.helman.5|21. řijna 2016
Hmmm rád zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!