Staňte se našimi fanoušky na:

Kapr na houbách a rajčatech

Autor receptu: Sofii (348 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Porce kapra osolíme, opepříme, posypeme kmínem a na směsi másla a oleje osmažíme z obou stran dozlatova. Hotové kousky vyndáme a uchováme v teple. Do zbylého oleje po kaprovi vhodíme nakrájenou cibuli, orestujeme, přidáme nakrájené houby, najemno nasekaný česnek a rajčata nakrájená na malé kostičky. Podlijeme vínem a asi 10 minut dusíme. Pak dochutíme solí a pepřem a vypneme. Na talíř dáme houbovou směs a navrch přidáme kapří porce. Jako příloha se nejlépe hodí opékané brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!