Staňte se našimi fanoušky na:

Kapr na pivu

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Porce kapra osolíme,potřeme prolidovaným česnekem a obalíme v hladké mouce.Narovnáme do zapékací misky,přelijeme rozpuštěným máslem a zakryté upečeme ve vyhřáté troubě.Když začne povrch zlátnout,odkryjeme,posypeme strouhaným sýrem a prudce zapečeme.Příloha brambory,chléb.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!