Staňte se našimi fanoušky na:

Kapr na žampionech

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V porcích kapra vyřízneme podélné hlubší zářezy, naplníme je oloupanými dílky citrónu, porce osolíme, potřeme olejem a vložíme do rozehřátého grilu na rošt potřený olejem. Grilujeme je asi 6 minut, pak je obrátíme, potřeme olejem a grilujeme, až porce změknou. V kontaktním grilu pečeme porce kapra při středním záhřevu 5-7 minut (podle výšky porci). Žampiony nakrájíme na plátky, podusíme na másle, přidáme sůl, usekanou petrželku a přelijeme porce kapra na talířích. Podáváme s brambory a se zeleninovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |1. prosince 2012
dávám do oblíbených Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!