Staňte se našimi fanoušky na:

Kapr v aspiku

Autor receptu: klara4 (252 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

kapra omyjeme v tekoucí vodě a vložíme do základního vývaru pro aspik. povařené porce kapra odstavíme na okraj plotny necháme zvolna 15 minut. uvařené porce vyjmeme z vývaru, zbavíme je kostí. takto připravené porce narovnáme do nádob, ozdobíme je kolečkem vařeného vejce, okurkou, petrželkou a pokapeme tekutým aspikem. Po ztuhnutí vše zalijeme tekutým aspikem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

šanela |14. března 2013
vypadá to krásně Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!