Staňte se našimi fanoušky na:

Kapusta plněná po Moskevsku

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Slaninu nakrájíme na kousky a smícháme s masem. Rýži uvaříme. Na pánvi ne¬cháme na tuku zpěnit rozkrájenou cibuli a česnek. Přidáme mleté maso, osolíme, opepříme, dobře promícháme. Po chvilce dušení přidáme vařenou rýži a znovu dobře promícháme. Odstavíme a necháme vychladnout. Vmícháme žloutek. Na spařené kapustové listy pokládáme hromádky nádivky. Jednotlivé listy s nádivkou stočíme, omotáme nití. Na pekáčku rozpustíme máslo, vložíme stočené listy a necháme podusit. Podle potřeby podlijeme vodou. Pro chuť můžeme přidat trochu bílého vína. Smetanu rozmícháme se lžičkou mouky a smísíme se šťávou. Necháme ještě chvilku na plotně povařit.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Pavluška |20. února 2013
Líbí, asi to vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!