Staňte se našimi fanoušky na:

Kapustnica

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli nakrájíme, zpěníme na oleji se slaninou, přidáme rozdrcený bobkový list, mletý muškátový oříšek a na malé kousky nakrájené maso, které dusíme do poloměkka. Osolíme, ochutíme paprikou, přimícháme opláchnuté zelí, kolečka klobásy, vše zalijeme vodou, v níž jsme rozpustili kostky bujonu, a vaříme ještě 20-30 minut. Zdobíme kopečkem zakysané smetany.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |26. února 2014
uložím a vyzkouším Odpovědět
sussan |1. dubna 2013
Děláme podobnou, taky z kyselého zelí. :) Odpovědět
ladunka |1. března 2013
Kapustnicu znám,dělám jí...ale lepší je z hlávkové zelí...recept ze Slovenska Odpovědět
kote19 |27. února 2013
zajímavý :) Odpovědět
barbora 3|11. ledna 2014
skvělá Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!