Staňte se našimi fanoušky na:

Karaage

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Kuřecí prsa nakrájíme na kousky. 2) Zázvor a česnek oloupeme a nastrouháme - šťávu si necháme. 3) Smícháme kuřecí maso, sójovou omáčku a česnek se zázvorem. Necháme 3 hodiny marinovat. 4) Poté přidáme škrob, aby jím byly jednotlivé kousky masa obalené a smažíme na oleji. 5) Podáváme s na kolečka nakrájenou jarní cibulkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
super Odpovědět
sonizna |19. listopadu 2014
S karaage jsem se setkala na firemním rautu – ochutnala jsem a nemohla jsem jinak, než že si ho udělám doma. Je výborný a na rautu byl take hned pryč. Odpovědět
objev |11. listopadu 2014
Pro Japonce je toto jídla jako pro nás řízky - berou si je, když jsou na cesty :) Odpovědět
objev |11. listopadu 2014
Karaage jsou kousky kuřecího masa marinované v zázvoru, to že je v receptu škrob ukazuje spíše na čínský než japonský původ jídla. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!