Staňte se našimi fanoušky na:

Karamelizovaná jablíčka s kayenským pepřem

Autor receptu: asona (237 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Cukr rozpustíme na karamel, přidáme horkou smetanu a mícháme, až se obě ingredience spojí. 2) Poté k nim přidáme jablka, nakrájená na plátky. Přidáme špetku kajenského pepře. 3) Každý plát filo těsta nakrájíme na 8 kousků a pečeme při 200 °C dozlatova. 4) Na talíř položíme filo těsto, na něj dva plátky jablka, zase těsto a zase dva plátky jablka. Přelijeme karamelem, posypeme mandlemi a ozdobíme mátou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

objev |7. července 2015
Nebo do koláče Odpovědět
asona |7. července 2015
jsou skvělá, můžeme je použít třeba na palačinky Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!