Tradiční
Recepty
Přihlášení
Registrace
Staňte se našimi fanoušky na:
RECEPTY
SEZÓNA
ŽEBŘÍČKY
MŮJ PROFIL
VLOŽIT RECEPT
Tradiční recepty
Recepty
Sladké recepty
Karamelizované hrušky v portském vínu
Karamelizované hrušky v portském vínu
Autor receptu:
kikinqa.boc
(9 receptů)
kikinqa.boc
Množství:
neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava:
neuvedeno
PT0M
Vaření:
20 min.
PT20M
Speciální kritéria:
neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených
Tisk
Přidat do oblíbených
Ingredience
mletá skořice
30 g másla
4 lžíce třtinového cukru
100 ml hustého bílého jogurtu
125 ml pomerančového džusu
70 ml portského vína
4 oloupané hrušky
Pracovní postup:
Jogurt vyklopte do misky a smíchejte ho se skořicí a lžící cukru.
Pak rozehřejte větší pánev přidejte máslo, zbylý cukr a opékejte hrušky 2 - 3 minuty z každé strany.
Následně vlijte do pánve víno a pomerančový džus a vařte 5 minut.
Hrušky podávejte polité omáčkou a s kopečkem jogurtu.
Zkuste také
Jablíčkový koláč zase jinak
45
19
10
Krupicová kaše z domácí pekárny
45
4
3
Roláda s mákem a jablky
60
5
4
Podmáslová bábovka kakaová
60
9
16
Honzíkovy buchty (makové, povidlové, tvarohové)
100
0
1
Komentáře a dotazy…
Přidejte komentář:
Prosím napište, jaký typ poznámky chcete nechat:
Komentář
Dotaz
Odeslat
Pro vkládání komentářů se
přihlašte
, prosím.
Komentáře
Dotazy
Hrabča
|
21. května 2013
to je zajímavé
Odpovědět
FOTOrecepty
|
16. května 2013
Taky vyzkouším ;-)
Odpovědět
renda9
|
1. dubna 2013
vyzkouším
Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!
×
Vyžadováno přihlášení
Pro tuto akci je nutné
přihlásit se
.