Staňte se našimi fanoušky na:

Karamelizované hrušky v portském vínu

Autor receptu: kikinqa.boc (9 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Jogurt vyklopte do misky a smíchejte ho se skořicí a lžící cukru.
  2. Pak rozehřejte větší pánev přidejte máslo, zbylý cukr a opékejte hrušky 2 - 3 minuty z každé strany.
  3. Následně vlijte do pánve víno a pomerančový džus a vařte 5 minut.
  4. Hrušky podávejte polité omáčkou a s kopečkem jogurtu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hrabča |21. května 2013
to je zajímavé Odpovědět
FOTOrecepty |16. května 2013
Taky vyzkouším ;-) Odpovědět
renda9 |1. dubna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!