Vejce rozšleháme s troškou mléka, střídavě a po částech přilijeme zbylé mléko a přidáme prosátou mouku. Vyšleháme hladké těsto, které lehce osolíme a vmícháme do něj rozpuštěné máslo. Na rozehřáté pánvi vytřené olejem upečeme asi 12 tenkých palačinek (prům.20cm). Formu o stejném průměru vyložíme potravinovou fólií. V kastrůlku se silným dnem necháme lehce zkaramelizovat cukr. Vmícháme polovinu mléka a přivedeme ho k varu. Zbytek mléka promícháme se solí, pudinkovým práškem a žloutky. Všechno přilijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme do zhoustnutí. Palačinky potřeme krémem a vrstvíme je na sebe do formy. Poslední palačinku necháme bez krému. Dort necháme v lednici ztuhnout, pak ho potřeme tmavou čokoládovou polevou promíchanou se smetanou a papírovým kornoutkem přestříkáme bílou polevou. Dort ozdobíme krokantem (griliášem).