Staňte se našimi fanoušky na:

Kaviár z hub

Autor receptu: A (416 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nadrobno nakrájíme očištěné houby a opečeme na rozpáleném oleji. Zvlášť dáme sesklovatět na tuku nakrájenou cibuli , pak ji přidáme k houbám a dusíme , až houby změknou. Vychladlé houby umeleme s jednou cibulí na masovém strojku. Ochutíme solí , pepřem , prolisovaným česnekem a citrónovou šťávou. Můžeme i sterilovat , ale většinou se sní hned.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

martinnatr |5. června 2013
super Odpovědět
macik |4. června 2013
zkusim Odpovědět
david.kruml.1 |3. června 2013
už to vidím na topince. Začínají růst tak to vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!