Staňte se našimi fanoušky na:

Kaviárové vejce

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vejce nakrájíme na plátky, z plátků toastového chleba vykrájet formičkou kolečka, zdobícím sáčkem s ozdobnou trubičkou nastříkat na chléb máslové žervé a přiklopit plátkem vejce. Na vejce navršit kopičku kaviáru, dozdobit petrželkou a lehce poprášit barevným pepřem. Máslové žervé: Krémový sýr (žervé nebo lučinu) vyšlehat se změklým máslem, podle potřeby přidat smetanu a osolit.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

slu |15. srpna 2014
krásné Odpovědět
Hana S |31. července 2014
:-)) Odpovědět
bmiska88|26. listopadu 2013
supr Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!