Rychlé čokoládové kaštany
30
5
5
Z mouky, másla, cukru, žloutků a kávy vypracujeme hladké těsto. Na pomoučněném vále tence vyválíme a vykrajujeme tvary. Ukládáme na plech s pečícím papírem a v předehřáté troubě na 180°C upečeme dočervena, vychladlé slepujeme krémem, namáčíme do polevy a zdobíme podle své fantazie. Poleva: Do mísy ve které budeme šlehat dáme 300 g cukru a 50 ml horké silné kávy - oceděné. Ručním šlehačem šleháme a postupně zašleháváme zbytek kávy podle potřeby. Pokud bude poleva hustá přidáme kávu. Krém podle tohoto receptu z 1/2 dávky. http://www.tradicnirecepty.cz/polevy/krem-do-cukrovi-z-ledovych-kastanu-a-cokolady/ nebo můžeme plnit svým oblíbeným krémem.