Na zdobení: 150g marcipánu, 30g cukru, 75 g bílé čokoládové polevy Do mísy prosijeme mouku smíchanou s kypřícím práškem. Přidáme cukr, vanilkový cukr, pomerančové aroma, skořici, vejce, máslo, kávu, ořechy i čokoládové hoblinky, a metlou ručního šlehače šleháme při nejvyšší rychlosti po dobu dvou minut. Troubu vyhřejeme na 180°C. Plech (40 x 30 cm) vyložíme pečicím papírem, potřeme těstem, uhladíme a pečeme asi 30 minut. Upečené těsto necháme vychladnout na kuchyňské mřížce. Z plátu nakrájíme kosočtverce. Marcipán vložíme mezi dvě fólie a vyválíme z něj 1/2 cm silnou placku, vypíchneme z ní hvězdičky a obalíme je v cukru. Rozpuštěnou polevu dáme do mikrotenového sáčku, odstřihneme růžek a na každý kosočtverec nakreslíme tenké čárky, na které přilepíme marcipánovou hvězdičku.