Staňte se našimi fanoušky na:

Kedlubnové zelí se salátem

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Velkou kedlubnu nastrouháme na větší nudličky a ledový salát nakrájíme na menší kousky. Dáme do kastrolu, podlijeme asi 1 dl vody, osolíme 1 zarovnanou lžičkou soli a dusíme do měkka - asi 15 minut. Zahustíme lžičkou jíšky, povaříme, ochutíme cukrem a octem. Nakonec vmícháme usmaženou cibuli nakrájenou na drobno. Podáváme k pečenému masu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

ladunka |3. června 2013
už se na to těším mňam Odpovědět
zdenka.r |3. června 2013
vyzkouším Odpovědět
martinnatr |1. června 2013
zajímavé Odpovědět
J |1. června 2013
vyzkouším Odpovědět
sari |1. června 2013
super Odpovědět
lucka9 |31. května 2013
vyzkouším Odpovědět
jana.remkova.7 |30. května 2013
To jsem ještě nezkoušela s tím salátem!! Zajímavě to vypadá! Odpovědět
pavlinf |30. května 2013
máme rádi Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!