Staňte se našimi fanoušky na:

Klobásy od dědy

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(6 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso dáme do mísy, přidáme prolisovaný česnek, sůl, pepř, kmín, 200 ml vody a propracuje asi 30 minut. Pokud bude hmota tuhá zapracujeme další zbytek vody po částech. Maso přikryjeme čistým vykrouceným plátnem, které jme namočili do slané vody. Dáme do lednice přes noc odležet. Druhý den maso promícháme, pokud bude tuhé zapracujeme trochu vody a maso naplníme do střev. Necháme pověšené na tyčkách v chladnu. Další den pomalu udíme 5 - 7 hodin. Vychladlé klobásy zavařujeme nebo uložíme do mrazáku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!