Staňte se našimi fanoušky na:

Koko kostky - dia 420g sacharidů

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Změklý tuk šleháme se 60g sladidla a vejci, a postupně přiléváme smetanu, olej a mléko. Mouku s prdopeč zlehka vmícháme do smetanové hmoty a nakonec přidáme nastrouhané tyčinky Koko. Připravené těsto nalijeme do vymazaného a vysypaného pekáčku a pečeme 35 minut při 180°. Po vyjmutí z trouby necháme korpus chvíli chladnout ve formě a pak jej vyklopíme na mřížku. Želatinu zalijeme trochou studené vody, necháme 10 minut nabobtnat a pak ji rozehřejeme v teplé vodní lázni. Ricottu vyšleháme se 60g sladidla a vmícháme rozehřátou želatinu. Korpus prokrojíme a každý plát potřeme z jedné strany marmeládou. Krém z ricotty rozetřeme na polovinu korpusu a přiklopíme druhou polovinou korpusu. Mírně přimáčkneme, zabalíme do fólie a necháme v lednici 3 hodiny tuhnout. Moučník ozdobíme rozehřátou dia čokoládou a nakrájíme na kostky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alma |20. dubna 2014
uloženo Odpovědět
Rentiér1946 |15. července 2013
Pro mnohé nemusí být dia - a buďte ráda Ladunko, že ani pro vás nemusí být. Ale když má člověk v rodině diabetika ..... i ten si dá rád něco dobrého a proto jsem vděčný za dia recepty. Odpovědět
ladunka |14. července 2013
vyzkouším a nemusí být dia Odpovědět
daramacho |14. července 2013
chutné Odpovědět
tepito |13. července 2013
zkusím zdravou variantu Odpovědět
jana.h |12. července 2013
to vypadá dobře Odpovědět
wieruska |12. července 2013
dobré Odpovědět
piskotka |11. července 2013
supr Odpovědět
Bábrle Inka |10. července 2013
VARIANTA PRO ZDRAVÉ: místo 60g sladidla dáme175g moučkového cukru; místo 20g sladidla dáme 60g moučkového cukru; místo dia čokolády dáme hořkou čokoládu a místo dia Koko tyčinek použijeme 2 kokosové tyčinky v hořké čokoládě. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!