Těsto: 80g hrubé mouky,300g moučkového cukru,200g kokosu,9 bílků Krém: 2 lžíce kakaového prášku ,4 žloutky,5 lžic vody,4 lžíce krupicového cukru,1 máslo Dále potřebujeme: 1-2 tabulky čokolády na vaření, tuk a hr.mouku na plech Na těsto nejdříve ušleháme bílky. Ke sněhu přidáme cukr a ještě chvíli šleháme. Pak opatrně vmícháme kokos a mouku. Vylijeme na vymazaný a vysypaný plech a upečeme. Na krém dáme do katsrůlku vodu společně s kakaem a cukrem, povaříme a necháme vychladit. Do vychladlé hmoty vmícháme celé máslo a 4 žloutky. Krém vyšleháme dohladka. Na vychladlé těsto dáme vrstvu krému, vložíme do lednice a necháme dobře zatuhnout. Na závěr kokosák polijeme rozpuštěnou čokoládou na vaření a opět dáme do chladu. Při podávání krájíme kokosák na řezy.