Staňte se našimi fanoušky na:

Kokosky nejlepší sněhové cukroví

Autor receptu: Zorushka (153 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bílky s krupicovým cukrem a kokosem dáme do ohnivzdorné mísy, postavíme na hrnec s vroucí vodou a šleháme 3–5 minut do zhoustnutí. Odstavíme, přimícháme marmeládu, ocet a hrubou mouku. Šleháme do vychladnutí. Předehřejeme troubu na 170 °C. Plech vyložíme pečicím papírem a lžičkou tvoříme z našlehané hmoty vysoké hrudky. Vložíme do trouby a ihned ji ztlumíme na 120 °C. Pečemee asi 30–40 minut. Pak troubu vypneme a kokosky v ní necháme sušit, dokud trouba úplně nevychladne.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

fionka |4. dubna 2013
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!