Bílky ušleháme a do tuhého sněhu postupně zašleháváme cukr a nakonec vmícháme kokos. Lžičkou děláme hromádky hmoty na plech s pečícím papírem, pečeme 1,5 hodiny na 80°C. Z mouky promíchané s kůrou, cukrem, tukem a žloutky připravíme husté těsto a necháme je hodinu v chladu. Pak rozválíme na plát silný 2-3 mm a podle velikosti kokosek vykrájíme kolečka a pečeme na 175°C dorůžova. Krém připravíme rozmícháním pudinkového prášku v polovině mléka. Zbylé mléko zahřejeme, přilijeme pudink a za stálého míchání 1-2 minuty povaříme. Pudink vychladíme (často mícháme) a vyšleháme s částí cukru. Přidáváme máslo a zbytek cukru až vznikne hladký tužší krém, nastříkáme ho po obvodu koleček. Do středu dáme trochu zavařeniny a přiklopíme kokoskou. Po vychladnutí spodní část namáčíme v rozehřáté čokoládě.