OPILCI Kokosová hmota: 70g ztuženého tuku Lukana, 250g cukru, 100g strouhaného kokosu, rum Čokoládová poleva: 180g ztuženého tuku Lukana, 100g moučkového cukru, 70g karobu Smícháme rozehřátý tuk s cukrem, kokosem, rumem a z této hmoty uděláme malé kuličky. Na polevu rozehřejeme tuk s karobem a cukrem, mícháme tak dlouho až vznikne hladká hmota (tzv. táhnoucí se na nit). Do papírových košíčků nalijeme po lžičce čokoládové polevy, přidáme kokosovou kuličku a znovu zalijeme polevou. Můžeme ozdobit barevnou rýží, oříšky nebo mandlí. ŠPALÍČKY Z 250g rozpuštěného másla, 200g strouhaného kokosu, 200g moučkového cukru, 3 lžic sušeného mléka, 1 bílku a 2 lžic bílého rumu vypracujeme hmotu. Rozdělíme ji na 3 díly a každý obarvíme jinou potravinářskou barvou. Zhotovíme váleček o ∅ asi 3 cm a nakrájíme. KOULE Z 200g kokosové moučky, 180g moučkového cukru, 50g rozpuštěného másla, 2 lžic medu, 1 bílku a 3 lžic bílého rumu vypracujeme hmotu, ze které děláme kuličky. Každou obalíme ve strouhaném kokosu smíchaném s vanilkovým cukrem.