Bílky ušleháme s krystalovým cukrem v tuhý sníh, pak vmícháme mouku a nakonec kokos. Těsto rozetřeme na vymazaný a moukou vysypaný plech s vyšším okrajem a vložíme do předehřáté trouby na 150°C. Peče se pomalu a až začíná růžovět, je hotové. Necháme na plechu vychladnout.
Šleháme v páře, proto si nachystáme dva kastroly, jeden větší a jeden menší. Do většího nalijeme vodu a přivedeme k varu, a pak plamen mírně stáhneme. Do menšího dáme žloutky, mléko, 6 lžic ml. cukru a 4 lžíce kakaa, vložíme jej do většího kastrolu a šleháme do zhoustnutí. Než směs vychladne, vymícháme si změklé máslo se 2 lžícemi ml. cukru do pěny. Potom smícháme s vychladlým nugátem a rozetřeme na kokosové těsto. Necháme řádně ztuhnout v lednici.
V kastrůlku rozehřejeme tuk s vařenou kávou ( dáváme bez socu ), až bude vřít, tak nasypeme 2 lžíce kakaa, promícháme a hned odstavíme. Pak přidáme 300 g ml. cukru, řádně promícháme, necháme trochu vychladnout, nalijeme na nugát a necháme ztuhnout.
Vychladlé řezy krájíme na čtverečky.