KORPUS: 3 bílky, 3 žloutky, 4 lžíce cukru, 3/4 hrnku hladké mouky, 2 lžíce kokosu, 2 lžíce oleje NÁPLŇ: 1 a 2/3 hrnku mléka, 250g másla, 3/4 hrnku cukru, 2 pudinky, 1/3 hrnku vaječňáku, třešně DOKONČENÍ: 1 sáček čirého dortového želé, asi 2 lžíce strouhaného kokosu Bílky vyšleháme s cukrem na pevný sníh, přidáme žloutky a znovu vyšleháme. Pak vmícháme mouku, kokos a nakonec olej. Dortovou formu (24cm) vyložíme pečícím papírem a těsto do ní nalijeme, pečeme asi 40 minut na 160°C. Po upečení necháme korpus ve formě vychladnout, pak ho vyklopíme a prokrojíme na 2 díly. Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme hustý krém a za stálého míchání ho necháme vychladnout. Pak ho rozšleháme, přidáme likér a nakrájené máslo. Všechno vyšleháme na hladký krém. Spodní korpus potřeme polovinou krému a rozložíme na něj část omytých a okapaných třešní. Položíme horní díl korpusu a potřeme ho zbytkem krému, poklademe zbytkem třešní a dáme do ledničky. Po ztuhnutí uděláme okolo dortu lem z alobalu a třešně zalijeme dortovým želé, připraveným podle návodu. Necháme znovu ztuhnout, pak sundáme alobal a dort obalíme v kokosu, jen do poloviny výšky dortu.