Staňte se našimi fanoušky na:

Kopr ve sladkokyselém nálevu

Autor receptu: A (416 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Čerstvý , opláchnutý kopr drobně nakrájíme , dáme do malých skleniček , zalijeme teplým nálevem a sterilujeme 10 minut při 85°C. Nálev: svaříme vodu , ocet , cukr a sůl.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sari |23. května 2013
super Odpovědět
honzíček |23. května 2013
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!