Staňte se našimi fanoušky na:

Kořeněné kedlubnové hranolky s dipy

Autor receptu: pajunc (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

(Pro 1 osobu) Kedlubnu oloupeme a nakrájíme na hranolky. Mezitím si ve vhodné nádobě rozpálíme olej na smažení - když je olej dostatečně rozpálen, dáme do něj smažit kedlubnové hranolky a smažíme, dokud nejsou zlatavé. Poté je přemístíme do mísy a promícháme s lžičkou grilovacího koření. Podáváme s dipy jako samostatný pokrm či přílohu . Dip 1: smícháme 2 lžíce majonézy, lžíci kečupu, přidáme špetku chilli a podle chuti sůl a pepř. Dip 2: smícháme 2 lžíce zakysané smetany, protlačíme 1 stroužky česneku, přidáme nakrájený medvědí česnek (případně pažitku) a dochutíme solí a pepřem. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!