Mléko rozšleháme s vejci, vmícháme mouku, osolíme a přidáme cukr, těsto necháme odležet. Lístky máty otrháme, několik odložíme na ozdobení, zbylé nasekáme, smícháme s jogurtem a citronovou šťávou, opepříme a osolíme. Cibule rozpůlíme a nakrájíme na měsíčky, česnek nasekáme. Čínské zelí a papriku nařežeme na proužky, naťové cibulky na kolečka. Rozehřejeme 4 lžíce oleje a zeleninu osmahneme. Osolíme a opepříme, vmícháme asijskou a sójovou omáčku a ještě 5 minut podusíme. Na pánvi rozehřejeme zbytek oleje, upečeme 8 palačinek a udržujeme je teplé. Petrželku na jemno nasekáme, vmícháme do zeleninové směsi a dochutíme. Palačinky naplníme zeleninou a složíme do "kornoutu". Na talíři pokapané jogurtovou omáčkou, ozdobíme mátou, citronem a barevným pepřem.