Staňte se našimi fanoušky na:

Kovářův oheň (řízky na pepři)

Autor receptu: Bagorz (56 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Tuk rozpálíme, na něm opečeme naklepané, osolené a nahrubo tlučeným pepřem posypané řízky (z každé strany opékáme asi 3 minuty). Vyjmeme.
  2. Na výpeku osmahneme na kolečka nakrájenou cibuli tak, aby jen zesklovatěla a neztmavla. Kořeníme solí a tlučeným pepřem, zalijeme tekutou šlehačkou a necháme chvíli povařit. Touto omáčkou přeléváme maso.

Něco navíc:

Jako vhodná příloha jsou malé bramboráčky nebo vařené brambory nebo hranolky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |8. listopadu 2014
ukládám 1+ Odpovědět
Aggie|25. května 2013
vyzkouším :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!