Staňte se našimi fanoušky na:

Králičí karbanátky

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vykostěnou polovinu králičího hřbetu položíme na alobal, potřeme olivovým olejem, posypeme zázvorem a zabalíme do alobalu. Necháme odležet v lednici 24 hodin. Pak hřbet vyndáme, nakrájíme na menší kousky a umeleme na masovém strojku společně s cibulí a spodní částí řapíkatého celeru. Tuto směs osolíme, přidáme žloutek, promícháme a dobře prohněteme na prkénku. Vytvoříme malé karbanátky, které je nutno opéct dozlatova na rozpáleném oleji. Podávejte s čerstvou zeleninovou oblohou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |1. května 2013
Zajímavé, ukládám. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!