Staňte se našimi fanoušky na:

Králík na pivu

Autor receptu: kote19 (257 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Omytého králíka posypeme nasekanou cibulí,zalijeme pivem a necháme odležet v ledničce 1 den.Během marinování ho občas obrátíme,Před připravou králíka rozporcujeme,prošpikujeme proužky uzeneé slaniny,osmažíme na sádle ze všech stran,osolíme,opepříme.Potom podlijeme vývarem,přidáme drobně nasekanou petrželku a upečeme ve vyhřáté troubě doměkka.Upečeného králíka zalijeme smetanou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |11. řijna 2014
ano 1+++ Odpovědět
sussan |27. června 2013
Dobrota. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!