Staňte se našimi fanoušky na:

Králík na žampionech a olivách

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Porce králíka orestujeme na oleji, podlijeme vodou, osolíme, ochutíme tymiánem a dusíme doměkka. Žampiony očistíme a hlavičky přidáme spolu s kouskem másla k masu, těsně před dokončením. Hotové maso a houby upravíme na talíře a obložíme olivami. Vhodnou přílohou je barevná rýže:Na pánvi s trochou oleje orestujeme cibuli, přidáme nakrájenou mrkev, hrášek, fazolky a kukuřici. Lehce orestujeme, zalijeme vodou a vaříme doměkka. Scedíme a lehce promícháme s dušenou rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!