Staňte se našimi fanoušky na:

Králík se smetanovou omáčkou

Autor receptu: T (12 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jednotlivé porce králičího masa řádně odblaníme,omyjeme a naskládáme do sádlem vymazaného pekáčku a osolíme.Kořenovou zeleninu a cibuli očistíme a vše pokrájíme na plátky(zeleninu můžeme nastrouhat na hrubém struhadle).Rozložíme na osolené maso,přidáme divoké koření(celý pepř,nové koření celé a bobkový list),posypeme špekem pokrájeným na kostičky,podlijeme vodou a v horké troubě maso upečeme dozlatova.Měkké maso a koření vybereme, výpek rozmixujeme tyčovým mixérem,zalijeme smetanou a provaříme.Dle chuti omáčku osolíme,přisladíme,okyselíme citronovou šťávou nebo octem.Maso vložíme do omáčky prohřát. Podáváme s hrníčkovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!