I když to jsou řízky z kuřecích prsou, tak jsou měkoučké a šťavnaté. Do větší misky dáme rozšlehaná vejce, větší část oleje, hořčici, přiměřeně soli, vegety, trochu více mletého pepře a sójovou omáčku. Pořádně vše promícháme, přidáme škrob a opět mícháme tak dlouho, až se vytvoří jednolitá a hladká směs. Kuřecí prsa omyjeme, osušíme a nakrájíme na středně velké kostky. Vložíme je do vymíchané směsi, promícháme a přes noc uložíme do chladničky. Druhý den, tak hodinku před plánovaným obědem, osmažíme v pánvi na rozpáleném oleji jednu nadrobno nakrájenou a osolenou cibuli. Jakmile zesklovatí, přidáme k ní rýži, kterou jsme pořádně opláchli nejprve v horké a poté ve studené vodě a mírně ji opražíme. Když se začíná lepit na dno pánve, tak ji podlijeme dvojnásobným množstvím studené vody. Dobře promícháme a když začne vřít, přidáme na droboučko nastrouhanou zeleninu. Necháme ji chvilku povařit a po promíchání odstavíme z plamene a necháme zabalenou do deky dojít. Ve druhé pánvi na rozpáleném másle osmažíme do zlatova další nakrájenou cibuli. Následně na ni vložíme na tenčí plátky nakrájené žampiony, osolíme, opepříme a bez podlévání je do měkka podusíme. Když se šťáva vydusila, tak houbičky podlijeme vodou, ve které jsme rozmíchali trochu hladké mouky. Necháme přejít varem a odstavíme. Nyní vybereme maso z chladničky, dobře promícháme a i s marinádou dáme na horký olej, který byl na pánvi. Orestujeme je z jedné strany a když masíčko obrátíme na druhou stranu, tak na orestovanou položíme dva plátky Eidamu, který vlivem tepla nádherně roztaje. A můžeme servírovat. Jako přílohu podáváme rýži, kterou jsme si k tomu masíčku připravili a velkou zeleninovou oblohu. Přeji Vám dobrou chuť !