Pudinkový krém č. 1: Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme hustý pudink. Necháme vychladnout. Vyšleháme změklé máslo a po částech vešleháváme zchladlý pudink. Dle chuti dosladíme moučkovým cukrem. Pudinkový krém č 2: 500ml mléka polotučné, 2 pudinky vanilkové, 3/4 másla (NE stela, hera, zlatá hana),1 vanilkový cukr, cukr podle předpisu na pudinku na půl litru mléka cca 3-4 polévkové lžíce cukru Postup: Svaříme si 3/4 mléka s cukrem i vanilk. cukrem, ve zbytku mléka rozmícháme pudinkový prášek. Plamen stlumíme aby se pudink nepřipálil. Do horkého mléka nalejeme rozmíchaný pudink za stálého míchání provaříme cca 3 minutky, pudink musí být hustý. Dále jej promícháváme ve studené vodní lázni do studena nesmí se nám utovřit na povrchu škraloup. Do studeného pudinku zašleháme změklé máslo. Krém je hotový. Máslový krém Stejné ingredience a postup jako u Pudink.krému 2, použijeme na KRÉM MÁSLOVÝ. Ten se liší pouze tím, že potřebujeme více másla - místo 3/4 másla dáme 1 a 1/2 másla.