Staňte se našimi fanoušky na:

Krém z ricotty

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ricottu dáme do mísy a vmícháme cukr a skořici. Důkladně prošleháme, až vznikne hladký, lehký krém, dáme ho aspoň na hodinu do chladničky. Hodí se k tomu pečivo nebo ovocný salát. Sýr musí být co nejčerstvější, nepoužívejte na krém ricottu balenou v plastikových kelímcích!! Skořici můžeme podle chuti nahradit 1/2 lžičky vanilinového cukru nebo 2 lžícemi neslazeného kakaového prášku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!