Těsto rozdělíme na dvě poloviny, každou z nich rozválíme na tenký plát o velikosti plechu, který použijeme, dáme na pečicí papír a potřeme rozšlehaným vejcem. Pečeme dozlatova v předem předehřáté troubě. Ještě dokud je jedna z placek teplá, nakrájíme ji na čtverce (tj. porce). Druhý plát už rozkrajovat nemusíme. Poté si připravíme náplň: V (běžném) hrnku promíchejte pudinkový prášek s cukrem krystalem a vanilkovým cukrem a rozředíme mlékem. Z 5 bílků ušleháme tuhý sníh. Ve zbytku mléka rozšleháme 5 žloutků a za stálého míchání (ideálně ve vodní lázni) přivedeme k varu. Postupně vmícháme mouku a přiléváme pudink rozpuštěný v mléce. Až krém zhoustne, odstavíme jej a ještě za tepla do něj vmícháme sníh z bílků. Vychladlý krém naneseme na plát listového těsta, navrch poté dáme druhý rozporcovaný plát. Kremeše přelijeme bílkovou polevou, kterou jsme si připravili pečlivým utřením jednoho bílku s moučkovým cukrem. Kremeše necháme v chladnu odležet do druhého dne, poté můžeme podávat.