BUFFALO se sýrovým dipem 1,5kg kuřecích křidélek, čerstvě mletý pepř, sůl, 4 šálky oleje, 4 lžíce másla, 5 lžic tabasca, lžíce bílého vinného octa + Dip: 1 zakysaná smetana, 50g nivy, sůl, pepř Z křídel odstřihneme špičaté konce a rozdělíme je v kloubu na 2 kusy. Maso opepříme, osolíme a osmažíme ve vyšší vrstvě rozpáleného oleje, až mají zlatou barvu a křupavou kůžičku. Máslo necháme ve vyšší pánvičce rozehřát, přidáme tabasco a vinný ocet. Směs dobře promícháme a nalijeme ji na osmažená křídla. K horkým křídlům přidáme dip, který připravíme z nastrouhané nivy a zakysané smetany, osolíme a opepříme. SMAŽENÁ s jogurtovým dipem 1,5kg kuřecích křidélek, 2 lžičky sladké papriky, lžička pálivé papriky, sůl podle potřeby, 1/2 hrnku hladké mouky, olej, + Dip: 500g bílého jogurtu, 2 stroužky česneku, sůl, 1cm čerstvého zázvoru, nať jarní cibulky Z křidélek odřízneme tenounké konce. Do mouky nasypeme obě papriky a sůl, dobře promícháme. Pak je obalíme v mouce a smažíme na oleji do červena. Na jogurtový dip smícháme jogurt se zázvorem, česnekem a solí, nakonec posypeme nasekanou cibulkovou natí. Ke křidélkům se hodí čerstvé pečivo.