Staňte se našimi fanoušky na:

Krkovička s žampiony a paprikou

Autor receptu: sarka.tuslova (56 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
95× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso omyjeme, osušíme, trochu naklepeme (já "klepu"jen hřbetem ruky) osolíme, opepříme a vložíme na pánev, kde ho orestujme z obou stran. Jakmile je maso orestované podlijeme ho trochou vody, přidáme očištěné a nakrájené žampiony a nakrájenou papriku. Přikryjeme pokličkou a podusíme. A to je vše. Mám ráda jednoduché obědy. Podáváme třeba s hranolkami nebo brambory, zkrátka kdo co má rád. A také třeba česnekový dip.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sonizna |21. května 2014
hami Odpovědět
kymlal |10. února 2014
zkusím Odpovědět
b* |13. září 2013
like Odpovědět
b* |4. září 2013
uloženo Odpovědět
i |17. července 2013
mnam Odpovědět
nikita066 |29. června 2013
vypadá to zajímavě Odpovědět
kote19 |26. června 2013
vyzkouším Odpovědět
T3r3z |25. června 2013
Super ;-) ale pro efekt bych zvolila červenou papriku :-) Odpovědět
anet219 |24. června 2013
úžasné :) Odpovědět
Michele |22. června 2013
Moc pěkné. Vypadá to dobře. :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!