Těsto: 3vejce, 180g krupic. cukr, 200ml olej, 200ml mléka, 320g hl. mouky, 1pr. do pečiva, 3lžíce kakaa, 4banány rozříznuté napůl, máslo a mouka na plech Na krém: 250ml mléka, 1½ vanilkového pudinkového prášku, 2lžíce krupicového cukru, 250g tvarohu, 2 zakysané smetany, 1 a půl sáčku vanil. cukr, 250ml smetany ke šlehání, 100g čoko na vaření POSTUP PŘÍPRAVY Připravte si krém. Z mléka, pudinkového prášku a krupicového cukru uvařte pudink. Nechte vychladnout a smíchejte s tvarohem, zakysanou smetanou, vanil. cukrem, dotuha ušlehanou smetanou a nastrouhanou čokoládou. Na korpus šlehejte žloutky s cukrem a olejem doběla. Potom přidejte mléko, mouku smíchanou s práškem do pečiva a kakaem a nakonec tuhý sníh z bílků. Těsto přelijte do vymazaného a vysypaného plechu. Pečte dvacet minut při 200 °C. Upečený korpus uvnitř vydlabejte tak, aby zbývalo centimetrové dno i okraje. Vnitřek poklaďte banány, potřete krémem a zasypte rozdrobeným vydlabaným těstem. Chlaďte přes noc.