Staňte se našimi fanoušky na:

Krupava bylinkova bageta

Autor receptu: xxPPxx (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bagetu krajime na tensi platky, ale nedokrojujeme - mela by zustat v jednom kuse. Do mezer vkladame platky bylinkoveho masla a zapeceme v troube do krupava

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Linda |10. června 2013
zkusím Odpovědět
water |9. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
gwendy |8. května 2013
přidávám do oblíbených Odpovědět
martina.molerova |7. května 2013
ještě teple je to super Odpovědět
PetaDomca |7. května 2013
mnam Odpovědět
zajdixs |7. května 2013
mňam :) Odpovědět
simm |7. května 2013
Zní to zajímavě. :) Odpovědět
nikita066 |7. května 2013
mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!