Staňte se našimi fanoušky na:

Krupicová kaše s Baileys a čerstvými jahodami

Autor receptu: ElenaN (4 recepty)

Množství: 1
Obtížnost: Snadné
Příprava: 15 min.
Vaření: 15 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

  1. Mléko a krupičku nechte na dvě hodiny nabobtnat. Následně přidejte 0, 1 l čokoládového Baileys, máslo, cukr a pomalu vařte 10 – 15 minut za stálého míchání.
  2. Kaši vložte do espuma lahve (lahve na šlehačku), vložte jednu bombičku a našlehejte.
  3. Nakrájejte jahody na drobné kostičky, promarinujte s Baileys a moučkovým cukrem.
  4. Doprostřed talíře dejte jahodový tataráček, přidejte kaši z espuma lahve a navrch lžíci karamelové zmrzliny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!